Tegnekursus på Tegners Museum & Skulpturpark

Det er muligt at booke tegnekurser på Tegners Museum og Statuepark. Kurserne er opbygget således, at man både får en teoretisk gennemgang af Rudolph Tegner som kunstner og via praktikken får nærmere kendskab til hans værker og til tegneteknikker generelt. I tegneprocessen af et motiv skærpes opmærksomheden på mange forskellige detaljer og helheder i kunstneres værker.

Undervisningen foregår både indendørs på museet og udendørs afhængig af vejret. Museet stiller tegnegrej til rådighed. Eget tegnegrej kan også medbringes.

Omviser/underviser: cand.comm.art. Dina Rawat

Varighed: 3 timer
Pris: 1500 kr. + entré (der kan være max. 15 på et kursus)

Kontakt museet på tlf. 4971 9177 i åbningstiderne eller send en mail til museum@rudolphtegner.dk

____

Min søster og jeg havde givet vores far – tidligere billedkunstlærer og rimeligt krea- et tegnekursus på Tegners i gave. Det var en vidunderlig oplevelse, både omvisningen i det smukke museum og de efterfølgende par timer med tegneøvelser. Dina er en god fortæller og en skøn tegnelærer, og som vores mor sagde: “Jeg er faktisk forbavset over, hvor meget jeg lærte på de tre timer. Jeg er begynder og fik alligevel tegnet. Og ikke mindst lærte jeg at observere kunsten.” Og så giver det et nyt syn på Tegners kunst at forholde sig til skulpturernes udtryk og følelser gennem en blyant.

– Maria Rostved